Turabi “Survivor’a sakın gitmesinler” dedi! Nagihan Karadere destek verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turbo lakabıyla anılan Turabi, 2014 ve 2015 sezonlarında üst üste iki kez Survivor şampiyonu oldu. Son dönemde pornografik paylaşımlar yapan eski şampiyon ilginç bir yorumda bulundu.

“Survivor 2023 yarışmacıları, Survivor hayatlarını kolaylaştırmak istiyorlarsa beni dinlesinler!” diyen Turabi şunları söyledi:

dfdfd

“SAKIN GİTMESİNLER! Eğer açlığa, sivrisineklere, uykusuz ve aç geçecek gecelere, aile ve arkadaş özlemine, sert tahtada aylarca yatmaya, yüzünü bile görmek istemediğin kişilerle aynı adada kalmaya, konsey stresine ve bunlar gibi daha onlarca zorluğa dayanamayacaklarsa sakın ha sakın gitmesinler!

Sevgili yeni Survivor kardeşlerim, aklınızın bile alamayacağı açlıkla ve zorlukla karşılaşacaksınız. Şimdilik içinizden ‘Ben dayanırım, ben ne zorluklar, açlıklar gördüm!’ diyeceksiniz. İlk haftadan sonra ‘Ben nereye düştüm!’ diye düşüneceksiniz.
Kazasız belasız hepimize güzel bir sezon dilerim.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Turabi “Survivor’a sakın gitmesinler” dedi! Nagihan Karadere destek verdi

Abonelik

HaberinOlur' a destek ol.

Reklamsız haber okumanın keyfini çıkarın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

HaberinOlur ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin